Bliv certificeret i Basic Kaatsu

 • imagew9

  Universitets-
  certificering

 • imageb6

  Avanceret
  Udstyr

 • imaget1

  Teoretisk og
  Praktisk


Kaatsu-Danmark tilbyder i samarbejde med Kaatsu International University (KIU) i Colombo, Sri Lanka en uddannelse i Basic Kaatsu. Der er tale om en universitetscertificering (eneste af sin slags i Danmark) godkendt af Professor Sir Yoshiaki Sato og KIU.

Næste kursus afholdes i weekenden den 11. og 12. november på Østbanegade 3, 2100 København Ø hos Kaatsu Fitness.
For tilmelding til kursus, send mail med navn og kontakt info info@kaatsu-danmark.dk eller kontakt os via telefon 30 86 0068.

Kursus i Basic Kaatsu består af et e-learningforløb hvor materiale forventes læst inden fremmøde og så et intensivt kursus over to dage ca 12 - 14 timer med gennemgang af teori samt praktik. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen (multiple choice) og en praktisk prøve. Der er tale om en Universitetscertificering under KIU (Kaatsu International University) godkendt af Professor Yoshiaki Sato.

Bliv certificeret i Basic Kaatsu.

Kaatsu
- et paradigmeskift inden for træning og rehabilitering.


Meget simplificeret så sker der følgende:
1. Brug af lette vægte + moderation af blodgennemstrømningsmønstret skaber maksimal udmattelse af muskelceller uden at de nedbrydes.
2. Nervesystemet signalerer besked til hjernen om at musklerne har brug for hjælp.
3. Hjernen reagerer ved at sætte gang i produktion af væksthormon.
4. Anabolske hormoner cirkulerer rundt i kroppen via blodbanerne og rammer anabolske receptorer i de muskler der er blevet brugt. Dette gælder også arbejdende muskler der ligger over bælterne.
5. Muskelvæv, knogler og blodårer anvender den anabolske hormonudskillelse til at facilitere reparation og vækst uden at væv er blevet beskadiget.

Dette er en oversimplificering af teorien bag kaatsu-træning.
Kompleksiteten i teorien bag de mekanismer der skaber kaatsu-effekten, den fysiologiske baggrund samt den understøttende forskning og evidens der ligger til grund gennemgås detaljeret på vores kurser.

En certificering i Kaatsu under KIU er en universitetscertificering (den eneste af sin slags i verden) og som certificeret under KIU får du et solidt fundament at stå på samt en dybdegående gennemgang af og forståelse for hvordan kaatsu virker både i teori og i praksis. Et certifikat udstedt af KIU er dokumentation for og bevis på
- at du har en grundlæggende indsigt og forståelse for kaatsu,
- at du kan anvende principperne og skabe de ønskede resultater på en tryg og sikker måde.

Kaatsutræning er et særdeles effektivt og veldokumenteret værktøj til at skabe muskelvækst . Det er særligt velegnet til brug for skadesbehandling og acceleration af skadesheling (ved f.eks. knæskader, brud, led og muskelsmerter).

Undervisningen består af et on-linepensum (20 timer) samt 2 kursus- dage (16 timer). Undervisningen er delt op i en gennemgang af grundlægende fysiologi relevant for kaatsu samt teoretisk og praktisk kaatsu. Den praktiske undervisning i kaatsu indeholder gennemgang og anvendse af Kaatsuudstyr samt protokoller. Kursus afsluttes med en teoretisk eksamen afholdt af Kaatsu International University samt en praktisk eksamen afholdt af Kaatsu-Danmark.

En Kaatsu-certificering henvender sig til alle der ønsker et indgående kendskab til Kaatsu- træning, de komplekse mekanismer der ligger bag effekten samt ønske om selv at kunne udøve Kaatsu og opnå resultater på den mest effektive måde. Nyeste studier, evidensbaseret forskning samt cases indrages i undervisningen. Den teoretiske undervisning kombineres med en grundig indføring i praktisk anvendelse af kaatsu-udstyr på klienter, såvel som på egen krop. For personer med en baggrund som f.eks. personlig træner, læge, fysioterapeut e.lign. er det en oplagt mulighed for at optimere og udvide sin produktpalet.

Underviser på kurset er Cand. Jur. Michael Schewitsch. MS er både kaatsu-instruktør og kaatsu- specialist. Han er certificeret på Sri Lanka, har deltaget i symposium på Harvard Medical School sammen med Professor Sir Yoshiaki Sato, været hos Kaatsu Japan i Tokyo og har mere end 3000 timers praktisk erfaring med både eliteidrætsfolk, genoptræning og almen træning. MS er en af de mest erfarne Kaatsu specialister uden for Japan.


“I have found Michael Schewitsch to be extremely knowledgeable in both the practical training aspects of Blood Flow Restriction Training, as well as, the scientific literature on BFR Training. I know of few trainers who have this strong command of the science and I know of few scientists that have his command of practical BFR training. When I have a question about BFR, I ask Michael and I am rewarded with an insightful answer.”  Jim Stray-Gundersen, MD.  www.medicine-and-sports.com

Pris 6.400,- inklusiv eksamens og certificeringsafgift.

For tilmelding til kursus, send mail med navn og kontakt info info@kaatsu-danmark.dk eller kontakt os via telefon 30 86 0068.

Det siger andre om vores kursus

Jørgen Jensen, læge ★★★★★★
”Jeg synes at MS udviser stor viden på området og forstår at formidle kaatsu så det er forståeligt. MS forstår at samle et stort pensum og drage headlines ud. Det er fint med vekslen mellem teori og praksis. Alt i alt er jeg tilfreds og jeg synes kurset er pengene værd og at jeg er blevet klogere på Kaatsu træning”

Kim Ulrik Schaumann, kommunikationsrådgiver ★★★★★★
"Michael er en fagligt dygtig, stærkt engageret og empatisk kursusleder. Han er pædagogisk og personlig i sin undervisningsform. Han er åben og opfordrer til dialog. På det kursus, jeg deltog i, skabte han en rigtig god holdstemning. Halvdelen af deltagerne var fysioterapeuter, så kursusdeltagerne bidrog ofte til undervisningen med spørgsmål, kommentarer og egne erfaringer. Michaels åbne holdning og interesse for alle input, samt ikke mindst hans evne til at inddrage dem i undervisningen, gjorde kursusforløbet interessant og lærerigt For en kursusdeltager som mig, der kun er vant til at træne som almindelig lægmand , forekom niveauet i den teoretiske del af undervisningen at være meget højt. Undervisningsmaterialet er på engelsk, og man skal som kursusdeltager på kort tid sætte sig ind i et stort pensum af bl.a. medicinsk viden. Men Michael får det gjort forståeligt og tilgængeligt. Og i kombination med undervisningens praktiske øvelser i at anvende bælter og kaatsu-maskine korrekt og træne med udstyret, gik det hele op i en højere enhed."

Emran Rona, fysioterapeut ★★★★★★
“Tilfreds med kurset, synes det er bygget meget fint op med en god fordeling af teori og praksis”

Robert Hansen, it-ansvarlig ★★★★★★
 “...i betragtning af, at jeg ikke er personlig træner eller fysioterapeut af uddannelse gav kurset for mit vedkommende en rigtig god forståelse af de helt basale kemiske processor der foregår under fysisk aktivitet, hvordan de kan påvirkes samt en rigtig god forståelse af Kaatsu. For mit eget vedkommende har det betydet at jeg nu selv er i stand til at benytte Kaatsu med den tryghed som et både teoretisk og hands-on kursus bør give. Nu mestrer jeg det selv men også på et niveau hvor jeg hurtigt kan formidle til andre hvad Kaatsu er, hvordan det overordnet virker og hvorfor det er ideelt til genoptræning.”

Ole Jakobsen, læge ★★★★★★
“Et godt kursus med en god og grundig balance mellem teori og praksis for den som ønsker at vide noget om kaatsu”

Alexander La Cour, fysioterapeut ★★★★★★
”Et kursus hvor det var godt at få praktisk kendskab til anvendelsen KAATSU udstyret”

Lars Larsen, Bokseinstituttet.dk ★★★★★★
“Anbefaling af Kaatsu.
Kaatsu er nok det mest interessante træningsredskab jeg har stiftet bekendtskab med i mange år.
Efter at have deltaget i certificering hos Michael Schewitsch er jeg, på sikker og kompetent vis, blevet introduceret for Kaatsu. Kaatsu er en ny måde at træne på som jeg er sikker på alle kommer til at kende til i fremtiden hvis man er seriøs omkring sin træning. Både som variation i forhold til traditionel styrketræning men også i forhold til genoptræning er det ekstremt effektivt.
Michael Schewitsch har forstået at gøre den komplicerede del af stoffet tilgængeligt og nemt at forstå. Den praktiske del af kurset er ligeledes kompetent gennemført og man kan tydeligt mærke den store erfaring som Michael selv har med Kaatsu. Alle spørgsmål der opstår, bliver grundigt besvaret, så man føler sig sikker i at bruge Kaatsu på sig selv og sine kunder/klienter.
Man kan tydelig mærke den passion som Michael har for Kaatsu hvilket kommer alle kursister til gode.
Jeg har virket som træner igennem de sidste 15 år, både som personlig træner og som cheftræner i min bokseklub Bokseinstituttet hvor jeg har ansvaret for al holdtræning.
Igennem alle min år som træner har jeg deltaget i mange certificeringer og kurser. Jeg kan med ro i sindet sige at dette kursus gør en forskel.
Mvh.
Lars Larsen
Bokseinstituttet.dk”

Om Kaatsu International University:
The Department of Medical Science in KAATSU offers various courses for students willing to tread an exciting path in pursuing KAATSU Medical Practices. Our courses are designed to provide a deep understanding on how KAATSU practices operate on the human body and to enable a student to perform as a qualified KAATSU practitioner, who maintains social, ethical, legal and professional accountability and strives to further the cause of KAATSU practice using the skills absorbed during the training. Furthermore, accredited Training Centres now operate in Denmark to offer certificate level course to the Scandinavian country cluster, namely Denmark, Sweden and Norway. www.kiu.lk
 

Kaatsu Danmark er stiftet af Cand. Jur. Michael Schewitsch (MS). MS er i 2015 blevet certificeret Kaatsu instruktør efter et intensivt uddannelsesforløb på Kaatsu International University (KIU) i Colombo, Sri Lanka hvor Professor Sir Yoshiaki Sato, M.D., Ph.D., FNAI (opfinderen af Kaatsu) er rektor. MS har efterfølgende yderligere opdateret sin viden hos Kaatsu Japan i Tokyo, deltaget i Kaatsu symposium på Harvard Medical School i Boston og har til dato mere end 2000 timers praktisk erfaring med kaatsutræning. MS er en af de mest erfarne kaatsu-specialister uden for Japan og MS underviser til daglig og certificerer i Basic Kaatsu under KIU.